Pomazánka s pečenou zeleninou
Tato pomazánka si vysloužila druhé místo v pomazánkové soutěži, kterou ...
zobrazitKaždodenně pro vás připravujeme mléčné dobroty, mezi kterými najdete sýry, tvarohy, tradiční pomazánková i vynikající žervé. Ochutnejte.
Tvarohy v Jaroměřicích připravujeme už více než 80 let. Tradiční receptura se tu pojí s moderními postupy. A tak jsou naše tvarohy poctivé jako za dob našich babiček a zároveň v takové kvalitě, jak dnes vyžadujeme my.
Na tuto lahůdku jsme mimořádně hrdí. Její složení je nádherně jednoduché – smetana, mléčné kultury a sůl. Přesto skrývá naprosto výjimečnou chuť. Žervé je vynikající na chleba, ale i do pomazánek či sladkých krémů.
Patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, kteří dávají přednost českým výrobkům a ocení chuť bez chemie. Tradiční pomazánková másla vyrábíme v šesti různých příchutích.
Naše mlékárna je důkazem, že mlékárenství má v Čechách bohatou tradici. Počátek výroby se tu datuje do roku 1937. Začalo se s tvarohy, přidaly se sýry a tradiční pomazánková. Na tradici si zakládáme stejně jako na kvalitě.
naše produktyNajdete nás přímo v srdci Vysočiny v Jaroměřicích nad Rokytnou. Milujeme naše výrobky – rádi je tvoříme, rádi je prodáváme a rádi je i jíme. Víme totiž, že jsou poctivé a dobré.
kde to jeJaroměřická mlékárna je jedna z mála, které jsou skutečně v rukou českého majitele. Snad proto máme zásadu vyrábět výhradně z českého mléka. I u dalších surovin se snažíme, aby byly vždy lokální a čerstvé.
naše mlékárnaDnes si můžeme vybírat potraviny z celého světa. Přesto se lidé stále častěji ptají po těch českých. Proč? Regionální potraviny bývají obvykle čerstvější a mívají vyšší nutriční hodnoty. Jejich přeprava zatěžuje méně životní prostředí a kvalitu zaručují přísné české normy.
Důvodů je však více. Nákupem domácích potravin podpoříme českou ekonomiku a přispějeme k zachování zemědělského rázu naší krajiny. A podpoříte i naši Jaroměřickou mlékárnu.
Tato pomazánka si vysloužila druhé místo v pomazánkové soutěži, kterou ...
zobrazitLahodná chuť pečené zeleniny a žervé si nejlépe rozumí s čerstvě ...
zobrazit