
Tradiční máslo
Bez másla se dobrá kuchyně, teplá i studená, neobejde. Je nepostradatelné pro cukroví, ryby, pomazánky, dezerty i přípravu masa. Ale úžasné je i samotné na chleba. Lahodná chuť Tradičního másla promění běžný recept v delikatesu.
Máslo patří mezi přírodní, energeticky bohaté potraviny. Právě díky vysokému energetickému obsahu nasytí a pokryje energetickou potřebu organismu i poměrně malým množstvím. Najdeme v něm celou řadu významných vitamínů rozpustných v tucích, především A, D, E a K.
Jen másla od lokálních výrobců mohou být skutečně čerstvá
Až si půjdete koupit své máslo, myslete na to, že jen regionální potraviny mohou být skutečně čerstvé. U potravin, které k nám putovaly přes půl světa, je pravděpodobnost, že byly zmražené, mnohonásobně vyšší. Proč nekupovat máslo z mléka od českých farmářů? U Tradičního másla z Jaroměřické mlékárny si můžete být jisti, že máslo, stejně jako naprostá většina výrobků, neobsahuje žádné zbytečné přísady typu barviv a konzervantů.
Naše recepty


Švestkový koláč se skořicí
Drobénka, švestky a vzpomínky na dny strávené s babičkou. Ano, tento ...
zobrazit
Špenátový quiche se sušenými rajčaty
Prozradíme vám tajemství, jak si připravit quiche, který chutná, krásně ...
zobrazit