Jaroměřický Uzený Eidam 45% plátkový sýr

Jeho chuť i vůně jsou nezaměnitelné. Udí se přímo v udírnách Jaroměřické mlékárny výhradně kouřem z bukových štěpků. Uzený eidam zpříjemní běžnou svačinu i nevšední chvíle s přáteli či rodinou. Pochutnají si i opravdoví labužníci.

Vyrobeno:
Jaroměřická mlékárna

Důkazem je Jaroměřický uzený eidam. Stejně jako naprostá většina produktů Jaroměřické mlékárny se i uzený eidam připravuje pouze z kvalitního mléka od místních farmářů a při výrobě se nepoužívají žádné konzervanty, barviva ani jiná „éčka“. Také uzení probíhá ve vlastních udírně výhradně kouřem z bukových štěpků. Nešidit suroviny a nespěchat s přípravou se vyplatí. Uzený eidam vyrobený v Jaroměřicích nad Rokytnou má 45% podíl tuku v sušině a je zvláště jemný a lahodný. Následným uzením získal tento eidam výraznou nezaměnitelnou chuť i vůni. 

Eidam je ten druh sýra, který mají Češi nejraději. A jeho uzená varianta je skvělá nejen pro běžné a obyčejné svačiny, ale také pro speciální chvíle s přáteli a rodinou. Pochutnají si na něm muži i ženy a jeho zvláštní chuť ocení i labužníci. Tak se nechte unést.

Tento produkt je držitelem těchto certifikátů a cen:

Naše recepty