
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka-cibulka
Kombinace šunka a cibulka zní trochu hříšně. Víme o tom. A vůbec nám to nevadí. Hříšně podmanivou chuť tohoto tradičního jaroměřického mají totiž naši zákazníci rádi. Trik je v tom, používat ty nejlepší ingredience. Podlehnete pokušení i vy?
Tradiční pomazánková z Jaroměřic
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Ocenění
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní značkou KLASA, která je udělována ministrem zemědělství již od roku 2003. Zaslouží si ji jen ty nejkvalitnější potravinářské a zemědělské výrobky. Logo KLASA umístěné na obalech výrobků pomáhá zákazníkům v orientaci při jejich nákupu. Díky pečlivému předvýběru tak mají zákazníci jistotu, že vybrali správně.
Naše recepty


Špenátový quiche se sušenými rajčaty
Prozradíme vám tajemství, jak si připravit quiche, který chutná, krásně ...
zobrazit