Pikantní dýňová pomazánka
Také si myslíte, že z dýně se nedá uvařit nic jiného, než dýňová ...
zobrazitKombinace šunka a cibulka zní trochu hříšně. Víme o tom. A vůbec nám to nevadí. Hříšně podmanivou chuť tohoto tradičního jaroměřického mají totiž naši zákazníci rádi. Trik je v tom, používat ty nejlepší ingredience. Podlehnete pokušení i vy?
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Také si myslíte, že z dýně se nedá uvařit nic jiného, než dýňová ...
zobrazitTvarohový balkán, schovaný v roztomilých slaných buchtičkách
zobrazit