Tvarohová pomazánka s bylinkami
Jednoduchá pomazánka, kterou zvládne každý. Stačilo zvolit ty správné ...
zobrazitJaro, sluníčko, osvěžení – to je Jaroměřické tradiční pomazánkové s pažitkou. Hodí se k bílému i tmavému pečivu, oceníte ho při přípravě pomazánek. Na této poctivé lahůdce si pochutnají děti i starouškové.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Jednoduchá pomazánka, kterou zvládne každý. Stačilo zvolit ty správné ...
zobrazit"Říkali jste, že to má být kreativní?" Aha. HMM. Tak já něco vymyslím. ...
zobrazitTaké si myslíte, že z dýně se nedá uvařit nic jiného, než dýňová ...
zobrazit