Pomazánka s pečenou zeleninou
Tato pomazánka si vysloužila druhé místo v pomazánkové soutěži, kterou ...
zobrazitJaro, sluníčko, osvěžení – to je Jaroměřické tradiční pomazánkové s pažitkou. Hodí se k bílému i tmavému pečivu, oceníte ho při přípravě pomazánek. Na této poctivé lahůdce si pochutnají děti i starouškové.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Tato pomazánka si vysloužila druhé místo v pomazánkové soutěži, kterou ...
zobrazit