
Jaroměřické tradiční pomazánkové paprika-feferonka
Možná nejpikantnější tradiční pomazánkové na českém trhu. Stejně lahodné jako ostatní Jaroměřická. Stejně kvalitní. Schovává však v sobě malého ďábla. Hodí se jako základ pomazánek nebo jen tak. Rozproudí každý večírek či oslavu.
Tradiční pomazánková z Jaroměřic
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Ocenění
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Naše recepty


Špenátový quiche se sušenými rajčaty
Prozradíme vám tajemství, jak si připravit quiche, který chutná, krásně ...
zobrazit