Pomazánky z pečené mrkve a česneku
Lahodná chuť pečené zeleniny a žervé si nejlépe rozumí s čerstvě ...
zobrazitMožná nejpikantnější tradiční pomazánkové na českém trhu. Stejně lahodné jako ostatní Jaroměřická. Stejně kvalitní. Schovává však v sobě malého ďábla. Hodí se jako základ pomazánek nebo jen tak. Rozproudí každý večírek či oslavu.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Lahodná chuť pečené zeleniny a žervé si nejlépe rozumí s čerstvě ...
zobrazit