Jaroměřické tradiční pomazánkové česnek-cibulka
Po téhle dobrotě si polibky odpusťte. Nebo svou lásku přesvědčte, aby ochutnala s vámi. Určitě nebude litovat. Česnek a cibulku máme totiž rádi všichni. Ať už v teplé či studené kuchyni. Nechte se zlákat. Chuť tradičního pomazánkového za to stojí.
Tradiční pomazánková z Jaroměřic
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Ocenění
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Naše recepty
Tvarohové knedlíky s vanilkou a jahodami
A je to tady. Léto. Koupání. Sběr čerstvého ovoce. Tvarohové hody. No ...
zobrazitTaneční svačinka podle JUDI
"Říkali jste, že to má být kreativní?" Aha. HMM. Tak já něco vymyslím. ...
zobrazit