Milinki s balkánským sýrem a bylinkami
Tvarohový balkán, schovaný v roztomilých slaných buchtičkách
zobrazitPo téhle dobrotě si polibky odpusťte. Nebo svou lásku přesvědčte, aby ochutnala s vámi. Určitě nebude litovat. Česnek a cibulku máme totiž rádi všichni. Ať už v teplé či studené kuchyni. Nechte se zlákat. Chuť tradičního pomazánkového za to stojí.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Tvarohový balkán, schovaný v roztomilých slaných buchtičkách
zobrazit