
Taneční svačinka podle JUDI
"Říkali jste, že to má být kreativní?" Aha. HMM. Tak já něco vymyslím. ...
zobrazitPo téhle dobrotě si polibky odpusťte. Nebo svou lásku přesvědčte, aby ochutnala s vámi. Určitě nebude litovat. Česnek a cibulku máme totiž rádi všichni. Ať už v teplé či studené kuchyni. Nechte se zlákat. Chuť tradičního pomazánkového za to stojí.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
"Říkali jste, že to má být kreativní?" Aha. HMM. Tak já něco vymyslím. ...
zobrazitTato pomazánka si vysloužila druhé místo v pomazánkové soutěži, kterou ...
zobrazit