Pomazánka s medvědím česnekem
Jednoduchá pomazánka pro milovníky medvědího česneku. Ideální na ...
zobrazitChcete tradiční chuť? Nejíst zbytečná „éčka“? Hledáte ideální základ pro pomazánky nebo pochoutku na čerstvé pečivo? Pak je tento výrobek právě pro vás. Méně je někdy více. Přesvědčí vás ničím nerušená lahodná chuť smetany.
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Jednoduchá pomazánka pro milovníky medvědího česneku. Ideální na ...
zobrazitProzradíme vám tajemství, jak si připravit quiche, který chutná, krásně ...
zobrazit