
Jaroměřické tradiční pomazánkové lahůdkové
Chcete tradiční chuť? Nejíst zbytečná „éčka“? Hledáte ideální základ pro pomazánky nebo pochoutku na čerstvé pečivo? Pak je tento výrobek právě pro vás. Méně je někdy více. Přesvědčí vás ničím nerušená lahodná chuť smetany.
Tradiční pomazánková z Jaroměřic
Tradiční pomazánkové (dříve nazýváno pomazánkové máslo) je jednou z potravin, které jsou specificky české. Unikátní výrobní receptura vznikla v Československu na počátku 70. let 20. století. Tradiční pomazánková připravená v Jaroměřické mlékárně patří k nejprodávanějším na trhu. Oblíbili si je lidé, které zajímá, co jedí, dávají přednost českým výrobkům před produkty nadnárodních koncernů a dokážou ocenit poctivou chuť bez chemie. Různorodost příchutí nedovolí, aby se vám Jaroměřická tradiční pomazánková někdy omrzela. Použití je opravdu široké, a to jak ve studené, tak teplé kuchyni.
Ocenění
Jaroměřické tradiční pomazánkové šunka s cibulkou se pyšní oceněním Regionální potravina Kraje Vysočina, který uděluje ministerstvo zemědělství.
Naše recepty


Pomazánky z pečené mrkve a česneku
Lahodná chuť pečené zeleniny a žervé si nejlépe rozumí s čerstvě ...
zobrazit