Jaroměřický Uzený Eidam 45% plátkový sýr

Vyrobeno: Jaroměřická mlékárna

Eidam, původem z Nizozemska, je dnes českou klasikou. Jednoznačně patří mezi nejprodávanější sýry na našem trhu. I obyčejný sýr však může být neobyčejně dobrý.


Důkazem je Jaroměřický uzený eidam. Stejně jako naprostá většina produktů Jaroměřické mlékárny se i uzený eidam připravuje pouze z kvalitního mléka od místních farmářů a při výrobě se nepoužívají žádné konzervanty, barviva ani jiná „éčka“. Také uzení probíhá ve vlastních udírně výhradně kouřem z bukových štěpků. Nešidit suroviny a nespěchat s přípravou se vyplatí. Uzený eidam vyrobený v Jaroměřicích nad Rokytnou má 45% podíl tuku v sušině a je zvláště jemný a lahodný. Následným uzením získal tento eidam výraznou nezaměnitelnou chuť i vůni. 

Eidam je ten druh sýra, který mají Češi nejraději. A jeho uzená varianta je skvělá nejen pro běžné a obyčejné svačiny, ale také pro speciální chvíle s přáteli a rodinou. Pochutnají si na něm muži i ženy a jeho zvláštní chuť ocení i labužníci. Tak se nechte unést.

Tento produkt je držitelem těchto certifikátů a cen:

Porcované sýry Dokument

Jaroměřická mlékárna