Jaroměřický tvaroh tvrdý na strouhání

Vyrobeno: Jaroměřická mlékárna

Tvrdý tvaroh je nejen unikátní potravina, která dodává sílu, je to i dokonalá ingredience studené i teplé kuchyně.


Tvaroh je unikátní potravina – nízká energetická hodnota v kombinaci s vysokou hodnotou výživovou z něj tvoří ideální prvek dietního jídelníčku. Jaroměřický tvrdý tvaroh obsahuje pouze necelé 1% tuku a přibližně 26% bílkovin! Proto ho ocení všichni, kdo si hlídají linii. Tvaroh obsahuje řadu pro tělo důležitých látek – především plnohodnotné bílkoviny a minerální látky. Je velmi dobře stravitelný a dokáže výborně zasytit.
Tvaroh má v našem jídelníčku nezastupitelnou pozici – je významným zdrojem bílkovin nezbytných pro růst svalové hmoty, má relativně nízkou energetickou hodnotu a je velmi dobře stravitelný.
Tvrdý tvaroh je určen ke strouhání, výborně se hodí k řadě sladkých pokrmů, ale oceníte ho i jako náhradu tučnějšího sýra.  

Jaroměřický tvaroh v sobě navíc nemá žádná éčka, je skvělý na strouhání a neprohloupíte s ním v žádném receptu. Vyzkoušejte si třeba jednohubky, "balkánský sýr", nebo knedlíky.

Přejeme vám tedy dobrou chuť.

 

Tvarohy

Jaroměřická mlékárna