Vo Láďovi Hruškovi a jeho kuchařce

Žijem v zemi, která si v prvních veřejnejch volbách za prezidenta volila z Rakušáka a vopilce. A vyhrál ten druhej. Taky žijem v zemi, kde je populární řikat jednim dechem - “Aby tu chtěly žít i naše děti” a “Trest smrti? Prostě ho zavedeme”.

Žijem v zemi, která si v prvních veřejnejch volbách za prezidenta volila z Rakušáka a vopilce. A vyhrál ten druhej. Taky žijem v zemi, kde je populární řikat jednim dechem - “Aby tu chtěly žít i naše děti” a “Trest smrti? Prostě ho zavedeme”. Žijem v zemi, kde nikdo nerozezná, esivá sou reklamy dole vopravdový, nebo je to jen vejstřelek ňákejch vtipálků. 

Zkusit si to můžete i sami.

Esi vás zajímá, jak to je, pak jednička vopravdu existuje a u trojky to nejni jistý.

Jo a taky žijem v zemi, kde se nejlíp prodávanou knížkou snad všech dob stane srandokuchařka Ládi Hrušky. Kuchařka, ve který je receptem číslo jedna tlačenka v trojobalu a dvojkou nadívané kuřecí kůže.

Je to mimochodem v tý samý zemi, kde jako jeden muž nadáváme, že sme vodpaďákem Evropy. Proklatě drahym. Netvrdim, že sem ňákej svatej. A že jim skvělý dobroty a čtu si etikety… Ne. Taky se nadlábnu z godhaje a mam rád poctivý vaření “co nejvíc za co nejmíň”, ale popravdě si po tom, co čtu vo Hruškovic úspěchu řikám: Tendle náš národ si prostě beztak nezaslouží žádný zlepčení. Ať se totiž stane cokoli, bude brblat, že je draho, nebo že nejni takovej výběr, co by chtěli.

Láďo, fandim tvýmu úspěchu a do naší mlíkárny bych rád voznámil: Kašlete na vybraný suroviny. Kašlete na sejry a další dobroty bez éček. Lidi vás začnou zbožňovat beztak až dyž jim dáte kilo sejra za 13 korun. A bude fuk, že je z papundeklu.

Vloženo

Jaroměřická mlékárna