Balkánský sýr z Jaroměřického tvarohu

Balkánský sýr z Jaroměřického tvrdého tvarohu na strouhání

Zářijové číslo časopisu PULS uveřejnilo v sekci DIETA recept na balkánský sýr z Jaroměřického tvrdého tvarohu na strouhání. Vyzkoušejte!

Milujete balkánský sýr, ale nelíbí se vám, že obsahuje až 45% tuku? Vyrobte si ho z tvrdého tvarohu. Jak na to, se dozvíte v zářijovém čísle časopisu PULS, kde se píše:

Do plastové krabičky s víčkem nalijte cca 1,5 dl vody a promíchejte s 6 g mořské soli. přidejte tvrdý tvaroh a nechte týden v ledničce. PULS doporučuje například Jaroměřický tvaroh na strouhání, který obsahuje pouze 1% tuku a 26 % bílkovin.

Vloženo
Balkánský sýr z Jaroměřického tvarohu

Jaroměřická mlékárna